IMGP1188 600 x 450

Turleder: Kenneth

Deltagere: Kai, Bent, Benny, Sjak, Erik, Lars Chr., Erik, Birgitte, Lene, Jørgen, Kenny og Carsten.

I radioen advarede de mod den sydfra kommende vinds påvirkning af vindfølsomme køretøjer på Store Bælts broen.

Alligevel dukkede 13 friske roere op d. 13. Hm … går det nu. Ja, for ingen havde opdaget de uheldige tal, og vi er jo ikke særlig overtroiske.

Vandet ved Kerteminde var ganske pænt og roligt. Mens vi satte i vandet, gled en håndfuld kajakker forbi. De var sikkert fra Kerteminde. Kenny var ny mand. Så han skulle lige prøve at vælte og reddes i en grønlænder, men det gik rigtig fint, så vi gled mod syd. Solen skinnede flot, vi nød det gode vejr.

Da vi nåede målet, det lille røde hus i vandkanten ved Risinge hoved, opstod der lidt diskussion om, hvor vi skulle i land helt præcist. Turlederen skar igennem, solen skulle nydes så vi måtte i land i stenene, hvilket også gik ganske fint. Midt i den hyggelige pause med kiks, chokolade og lakrids fik vi øje på en fin sandbanke til højre for huset. Det må vi huske til næste gang. Roerne fra Kerteminde kom atter forbi på vej hjem igen. Efter Sjak havde færdiggjort sit entreprenørarbejde så fundamentet, og dermed huset vil bestå mange år endnu, gled vi også tilbage i god, spredt orden, hvorfra vi kom.

Nogle stykker fik lavet en grønlændervending, andre tog sig en svømmetur, de fleste fik en ostemad og en lille tår kaffe. Tak for en dejlig tur.

Carsten

 

 

Seneste ture 2020

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

  Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013