IMGP1179 600 x 450

Deltagere: Jørgen Roiy, Egon, Bent, Kaj, Lars Kjærgaard, Lisbeth, Tonni, Karen Elise, Lene, Anne Sofie, John, Susanne, Erik Christensen, Erik Reinsborg, Sjak, Kenneth og Mads.  Kaj var turleder, og derude på stranden var beskeden klar: " Vi sejler mod syd, lidt forbi de 2 grønne sommerhuspavilloner til vi når ruinen. Der går vi i land og drikker en øl, og når vi kommer tilbage laver vi redningsøvelser." Så sejlede vi afsted gruppevis med en let vind i ryggen.

Hvad nu ruinen har været i sin tid, det ved jeg ikke, men idag er den et ca. 1,5 meter højt, 2,5 x 2,5 m stort betonfundament med en delvis bevaret betontrappe ud mod vandet. Den første tanke hos besætterne var, om vi kunne være der alle 17! - det kunne ikke lade sig gøre. Omkring halvdelen fik plads, og kiks og frugtblandinger gik rundt fra hånd til hånd. Længe leve klubånden! Den lave aftensol var fremme nu og da, og det gav fine farver på vand, klint og himmel.

På hjemturen oplevede vi alle en flot og blændende spejling af solen i det bølgede vand. Jeg kom til at tænke på en gammel verslinje ... "og solen går ned i et kogende hav af prinsessesuppe og vælling" ...Et særligt syn var, da solen lige forsvandt bag en fjern skybræmme og efterlod en glødende linje over Kerteminde. Luften var lun, og vandet så varmt, at nogle af os stak armene dybt i vandet ved hvert tag med pagajen. Det blev til 10 km og helt uden uheld. Om alle deltog i redningsøvelserne - både som kæntret og som redende - det ved jeg ikke, men der var i hvert fald stor aktivitet på dybt vand. Alligevel mener jeg, det vil være fint, hvis redningsøvelserne bliver hovedtemaet på sådan en sommeraften, og at vi forinden blot har sejlet os varme over 4-6 km. Desværre oplevede jeg ikke, hvem der var i vandet sammen med John. Bagefter havde vi sædvanligt hyggeligt samvær i klubhuset.

Mads

Søndag d. 3-11 Å turSøndag d. 3-11 Å tur