IMGP1154 600 x 450

Deltagere: Bent, Kaj, Erling, Benny, Jørgen Røg og undertegnede.

Turleder …. Jo han var god.

Lørdag- fra Ballen til Strynø, 28 km. Med omveje til Strynø, Birkholm og Hjortø

Søndag- Strynø - Ballen, direkte 20 km dog med stop på Skarø

Vejret- vinden var stort set ikke eksisterende, men det var solen.

En fantastisk tur, som startede i let regn og torden. Det klarede dog rigtig meget op. En sædvanlig tur med Odense Havkajakklub. Masser af sludder og vrøvl, god mad, god stil og godt vejr.

Dog var der trusler om mytteri flere gange, hvis turledelsen ikke ville som de andre, men det er vel ikke anderledes end det plejer. Eks. da vi nåede til Birkholm efter 23 km var ”de gamle” trætte og syntes at Birkholm absolut var godkendt som overnatning. Havnefogeden kom som vanlig og tog imod, jo det var en fantastisk ø og god plads til teltene, men nej vi skulle videre. Selvfølgelig kunne vi ro de sidste 5 km, og med udsigt til en udsøgt middag på Strynø. Forret: hønsesalat, hovedret stegeben/pølser? Nye kartofler, og grønt fra Kajs have, efterret en god whisky og lidt hjemmegjort snaps, så var det godkendt.

Næste morgen skulle vi tidligt op og afsted kl. 9 bekendtgjorde turlederen. Nåhh……. Vi fik lige set øen og derefter kørt kajakkerne ned til havnen på en gummivogn, altså jeg siger jer, få spændt mændene foran sådan en vogn, så blev de som børn igen.

Så gik turen til Vårø knude, et 8 m højt punkt på Tåsinge, frokosten skulle selvfølgelig indtages på toppen, nærmest solen. Det var ”hot”. Så gik det mod Skarø, hvor turlederen lige skulle have beretningen/evalueringen på plads og gav is. Så en rigtig god tur.

Eva Anette

Seneste ture 2020

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

  Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013