IMGP1130 600 x 450

Turleder: Kaj Deltagere: Lars Chr. Karen Elise. Egon. Bent. Kaj. Benny. Lisbeth. Susanne. Per. Alex. John. Sjak. Jørgen R. Stig. Marianne. Lene. Helle og Thomas ( nyt medlem)

Det blev en tur der på to punkter var anderledes. Vejret var vindstille og dermed til Romsø.

Men da det er svært at overtale alle, havde Kaj en snedig plan. Han havde som turleder planlagt Fuglesang – alle protesterede herimod, så hans skjulte Aplan gik i opfyldelse, turen gik til Romsø, som Lars Chr. mente var Sprogø.

Vandet var som ventet roligt, på turen derover lå skibet Johanne, et stort træskib fra 1895, som blev inspiceret fra søsiden. Her fik vi en snak med kaptajnen.

Mytteriet blev fuldendt, vi var næsten i land, det var planen at gå tur eller sejle rundt om. Men John var meget opsat på at finde den Hawaii lignende strand, som han mente lå på nordsiden og alle fulgte efter i søgningen.

Vi sejlede rundt om den ene pynt, den anden pynt, den tredje pynt, men uden held. Først da vi nåede hele vejen rundt dukkede stranden op. Det er første gang alle på en onsdag aften har sejlet Romsø rundt.

På nordsiden så vi hjorte og digesvaler. I pausen holdt Kaj foredrag om Romsøs historie, ikke mindst slaget om Romsø 1808 med en masse navne, som de færreste kan huske. Herefter var der tid til Johns badetur, han havde trippet på stranden under hele foredraget.

Så var det tid til at sejle hjem igen, gåturen må vi have til gode til en anden gang.

Efter en skøn sejltur retur sluttede de badeglade med en dukkert og selvfølgelig klubhygge og Kajs agurker m. v.

Lene

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]

Ture 2013