IMGP1099 600 x 450

Turleder: Kaj Deltagere: Egon, Mads, Tim, Torben,  Anne Sofie, Lars Chr., Kaj,  Erik C,  Vagn og mig Alex.

Der mødte 9 rettidigt op og en, der prøvede alle telefonnumre der minde om en kajak sejler. for at få hjælp til at få læsset sin kajak.

Det lykkes ikke, men der kom dog en del friske hilsner med til de tålmodige, som ventede til hans kajak var læsset og de drillede næsten ikke, da det viste sig at han ikke fik sit dækken med i farten .

Kaj førte os til Bogense for at se på store bølger. Efter en del debat blev det dog besluttet af et enigt flertal at møllen var et godt valg.

Ved møllen fandt vi en vej over diget, der straks gjorde det til en kælketur for nogle kajakker som fint gled ned af diget i det lange græs, efter det var blevet tjekket for skarpe sten .

Nu omklædt med en stiv kuling i ryggen gik det lystigt mod det nye udkikstårn. Nogle mente at have set Emma plane, andre mente blot det var en meget kort tur.

Vel fremme ved Strømrenden til den nye strand og tårnet gik snakken ivrigt om den store skade sådan ti vilde kajakker kunne gøre på det sårbare miljø. Ja - om det overhovedet kunne tåle at være alene ude om natten?

Snart var pausen over og kendsgerningen om den stride vind og bølger, der skulle kæmpes mod for at komme hjem, fik nogle få til at sande, at det gamle slidte råd om at starte mod vind og strøm kunne være brugt her, Men vi fik dog pulsen op og kom over det. Det hjalp også lidt, at hvis vi gik kold, kunne vi jo bare stige ud i det lave vand og trække skivet.

Alex

Seneste ture 2020

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

  Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013