IMGP1091 600 x 450

Deltagere: Lene, Kaj, Bent, Benny, Torben, Finn, Jørgen C, Erik R, Karen, Jørgen Roy, Stig, Lisbeth, Sjak, Erik C, Lars Christian, Helle, Hanne, Anne Sofie, Tonni, Egon, Vagn

Turleder: Stig

Eftersom vejrudsigten lød på risiko for torden og en enkelt skypumpe, blev den oprindelige plan om en tur til Romsø ændret til Enebærodde.                                                                                           Da alle var nået til Hasmark og klar til at sejle, informerede Stig om forholdsregler i forhold til vejrudsigten. Der skulle sejles med fast makker og med max en bådslængde mellem kajakkerne. Forsøgsvis blev deltagerne opdelt i to hold: ”de hurtige” og ”de langsomme”. Det skulle senere vise sig, at denne opdeling var lidt flydende.

Vi var to nybyggere med på turen, og den bød på udfordringer for den uerfarne. Godt, man er vant til at følge en strikkeopskrift, for bølgerne kom som én ret og én vrang. Det var med at holde tungen lige i munden, når kajakken dansede hen over bølgetoppene. Og det var virkelig som en dans! Her var det bare ikke en mand men vandet, der førte. Og som kvinde må man bare sætte sin lid til ”føreren” og følge bevægelserne efter bedste evne, hvis man ikke vil trædes under fode. Som Stig sagde: ”Husk! Bløde hofter – så kan det ikke gå galt!” Og det gjorde det heldigvis heller ikke for mit vedkommende – en enkelt anden fik dog vådt hår!

Fremme ved Martinegården gik ”de langsomme” i land, mens ”de hurtige” fortsatte. Dog ikke ret længe (så hurtige var de heller ikke…). Da alle var samlet, sang vi en midsommersang eller to, som Sjak havde trykt og omdelt. Godt initiativ! Det var stemningsfuldt, vi manglede bare bålet og båltalen.

Turen gik herefter retur til udgangspunktet uden større problemer. Tordenvejret og skypumpen udeblev heldigvis. Omkring halvdelen af deltagerne blev til kaffe og ostemad i klubhuset, så vi var ikke brødflove. Turen blev evalueret. Der var enighed om, at idéen med opdeling er fin – selvom det på denne tur flød lidt sammen.

Og så kom der endnu en udfordring på bordet til referenten fra Sjak: 3 ord skulle indgå i referatet. Mission accomplished! (De 3 ord er i kursiv, hvis du skulle have glemt dem, Sjak).

Lisbeth

P.S. Man sover nu godt om natten efter sådan en tur


Seneste ture 2020

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

  Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013