IMGP1076 600 x 450

Turleder: Kaj

Deltagere: Tonni, Marianne, Karen, Lars K, Benny, Kaj, Lene, Helle, Anne Sofie, Lars Chr., Stig R., Carsten, Jørgen R., Hanne, Kenneth, Eva Anette, Egon.

Denne aften gik turen til Kerteminde Nordstrand. Vi kørte via den nye bro over kanalen, sikkert en omvej, men den skulle da ses.

Fremme ved stranden var der travlhed og begge vores kajakker blev løsnet, men imens vi flyttede Stigs kajak, tog vinden min grønne kajak så den gled ned af bilens tag og stak næsen i sandet. Nå, det blev børstet af og kajakken lagt i vandkanten. Jeg ville lige se om den var blevet ridset, og ja det var den! Faktisk var der trukket to flænger á ca 10 cm. Øv, sikke noget.. Heldigvis havde Carsten noget gaffetape med, lige præcis nok til at dække. Selvom det ikke var købt for nylig, klistrede det godt nok til at jeg turde tage med. Det holdt da også vandet ude, men havde løsnet lidt i kanten da vi kom hjem. Godt jeg ikke vidste det, mens vi roede!!

Der var en del andre på tur denne skønne aften, vi hilste på flere flokke af roere.

Der var medvind da vi sejlede nordpå, så vi kom hurtigt fremad og vi holdt pænt sammen, efter kraftige formaninger fra turlederen inden start. Pausen holdt vi efter en lille times sejlads, på sydsiden af Stavrehoved.

På hjemturen var det blæst lidt op, så det krævede flere armkræfter og det blev sværere at ro samlet..

Kaffe, ostemadder og en lille en i klubhuset som sædvanligt.

Tak for turen,

Marianne og Stig

 

Seneste ture 2020

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

  Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013