IMGP1017 600 x 450

Turleder: Bent. Deltagere: Kaj, Stig, Marianne, Trine, Lars, Benny, Erik, Karen Elise, Jørgen, Christian, Tonni og Carsten.

Solen skinnede, vinden var svag fra sydvest og vandet ventede på at blive pløjet igennem i Lille Bælt. Målet var Brandsø.

Kajakkerne blev læsset og så gik turen mod Husby strand, hvor vi kom godt fra land og gled mod vest. Efter en kort pause på Wedellsborg Hoved, krydsede vi de 4 km til Brandsø. Herovre havde Kai og Benny været ude for at sætte bord og bænke op, så vi kunne sidde standsmæssigt og spise. Bord og bænke så ud som om de havde stået der en rum tid, med de virkede fint, da alle kunne få en plads, nyde madpakken og Kajs hjemmegjorte agurker.

Efter frokosten gik vi en tur på den smukke ø og så på de forskellige huse. Vi fik en snak om, der mon var strøm på øen, hvilket skabte en del tvivl. Lykken smilede til os, da vi mødte en ”indfødt” som kunne fortælle at man i hvert fald kunne tænde en lampe!

Så gled vi videre på denne skønne sommerdag. Efter en lille kop kaffe var vi klar til at krydse tilbage i samlet flok. Et par marsvin lod lige deres rygfinne vise, da vi satte i igen. Oppe i Lille Bælt sås en flot tremastet skonnert med fulde sejl, som langsomt nærmede sig. Vi holdt en lille pause i Lille Bælt, hvor en sæl stak hovedet op ganske tæt på, måske for lige at checke os ud Kort efter sejlede Marilyn Anne af Struer lige forbi og vi roede Ind til Wedellsborg Hoved og fulgte kysten tilbage til bilerne.

Ved opstigningen tog Kaj en hurtig forsmag på badningen og han konstaterede det var ganske fint, hvilket medførte at 2/3 af deltagerne tog en dukkert i det, som de sagde, varme vand.

Kajakkerne blev pakket og vi kørte mod Odense efter en dejlig tur i godt selskab.

Hilsen Carsten

Seneste ture 2020

Bowling d. 25-1Bowling d. 25-1

  Så blev det den aften, hvor hele OHK skulle ud og bowle. Vi mødtes kl 18 og skulle bowle,  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013