Deltagere: Thomas (turleder), Lars Chr., Lene, Rigmor, Helle, Susanne, Jørgen Roiy; Jørgen Carstensen, Alex, John, Erik Chr., Egon.

Vi mødtes til sædvanlig tid ved klubhuset, hvor der allerede, da jeg ankom, var godt gang i aktiviteterne med at laste kajakker og hilse på m.v.
Det var, for mit vedkommende, årets første tur, så det var dejligt at se, og hilse på de mange klubkammerater der var dukket op til denne flotte onsdag i Maj.
Dog var Kaj ikke dukket op, hvor var han mon?
Thomas turleder briefede kort om aftenens tur, og meddelte at turen går til Fyns hoved, på fjord siden, til Langø. Ifølge vejr udsigten skulle vi således være på læsiden, da der var varslet vind fra SØ.

Vi fik fordelt på biler og kom hurtigt derudad gennem det smukke Maj landskab.
Vel ankommet til udgangs pladsen observerede vi at vejrudsigten var ca. 90 grader forkert; vinden var SV istedet for SØ som lovet, således var vi nu på luv side. Heldigvis var vinden let, så et mindre problem.

Noget stenet hvor vi søsatte; men det gik fint på udfarten, sol og vind agten for tværs, så god fart og let roet. Efter kort tid nådede vi den aftalte raste plads, en fin fin sandstrand. Vi var dog nogle der lige ville runde pynten, inden rast; men der var meget lavvandet, så dette forehavende måtte opgives.

Efter rast, øl, vand, snak og dukkert for ”Johns Vikinger”; gik det retur. Føltes lidt længere hjemad p.gr.a. mod strøm og vind.

Retur til klubhus i god orden og traditionsmæssigt kaffe og brød efter oprydning. Men hvor var Kaj?

Så efter en dejlig tur, ser vi frem til den næste!

Erik Chr.

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Ture 2013