IMGP0835 600 x 450

Turleder: Kaj Deltagere: Erik og Kaj

Alle Jer, der foretrak sofaen frem for en kajaktur denne onsdag aften, kan godt ærge sig. Det blev fint vejr med solnegang og fuglesang.

Erik og jeg blev enige om at sætte kajakkerne i ved klubhuset og ro rundt i havnen, derefter ud til Odins bro og videre op i Stavis Å. På den første onsdagstur sidste år var vi på samme tur, og det er tydeligt at se, hvor meget mere forår, det er i år.

Der er også meget vand i åen lige nu, så vi kunne komme langt op, inden der var en spærring af grene. Men da var det også tiden, vi skulle vende for at komme tilbage, inden det blev mørkt.

Til alle jer, der blev på sofaen: se at vågne op og kom ud i naturen onsdag aften, oplev den friske luft, få rørt Jer og hyg Jer med vennerne i klubben.

Kaj

Mandag d. 21-9 LillebæltMandag d. 21-9 Lillebælt

Turleder: Bent.
Deltagere: Bent, Kaj, Mogens, John, Bjarne og Christian.
Vi satte i ved Strib  [ ... ]

Ture 2013