Turleder: Benny Deltagere: Benny, Erik, Anders, Torben, Bent, Kaj og Helle.


Turen gik til Assens, hvorfra vi stævnede ud med kurs mod Aarø. Det var noget diset i vejret, men vi kunne godt skimte øen i det fjerne. Turen over det åbne vand er 6 km, så af sted det gik i et friskt tempo. Da vi nærmede os øen, fik vi øje på nogle store fiskebassiner, dem måtte vi selvfølgelig lige kigge nærmere på, og kunne konstatere at det var ørredbassiner. Personligt synes jeg, det var dejligt med en lille pause.
Videre gik det syd om øen, hvor der blev en kort strække ben pause. Nå ja så skulle vi jo også lige smage (og tømme) Kajs varme hyldebærdrik. Uha den lunede… Der er i øvrigt en flot natur på sydsiden, med nogle meget spændende skrænter med store huler, hvor havet har ædt sig ind. Vi fortsatte om mod havnen på den anden side af øen. Jeg tænkte at vi da vist rigtig var nået til udkants Danmark, for da vi sejlede ind i havnen bemærkede jeg en bil, der morsede ovre fra Jyllandssiden (hvad gør man ikke for at få kontakt, når der nu endelig er folk i sigte). Det viste sig dog at være Anders’ bror, som vidste at vi kom.
Så var det frokosttid, og det havde Benny altså arrangeret rigtig godt, for oppe ved den lokale grill stod et telt med borde og bænke, hvor vi kunne spise frokost; -netop som det begyndte at regne! Maden blev skyllet ned med en snaps, og så af sted igen. Ja her kunne vi jo godt have taget den lille tur sydom igen, hvor der også var læ, men nej… På det tidspunkt havde jeg indset, at jeg var kommet med på en rigtig herretur, så vi fortsatte i modvind nord om øen og hele vejen uden om tangen. Ude på spidsen blev det til et lille choko/ stræk ben stop. Så gik turen igen ud på det åbne vand og efter et par timer kunne vi atter gå i land ved Assens. Det var en hård tur hjem, i hvert fald for mig (jeg var den eneste der ville indrømme det), men det var også fedt og vi var heldige at se nogle sæler på overfarten.
Tilbage manglede kun en dukkert; Kaj, Anders og undertegnede smuttede i det minus 10 grader kolde vand (det viste skiltet), jeg ved egentlig ikke hvor de andre blev af…
Tak for en rigtig god tur.
Helle

 

Seneste ture 2020

Mandag d. 25-5 DyreborgMandag d. 25-5 Dyreborg

  Turleder Bent og Kaj....vi var Bent, Bjarne, Finn , Hanne , Kaj og Lars... Kaj og Hanne hav [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2019

Søndag d. 29-12 EnebæroddeSøndag d. 29-12 Enebærodde

  Turleder Sjak
Deltager: Hanne, Mogens, Kaj, Bjarne, Henrik, Jess, Dorthe, Lene, Bent, Begitte [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013