Turleder: Kenneth  Deltagere:  Hanne, Benny, Jørgen, Kaj, Sjæk, Bent, Niels, Anders, Lene, Torben, Eva Anette, Tim, Kenneth, Kasper, Morten
Hej venner her er en lille beretning fra en god men meget hård tur. Vi samles alle 15 mand i klubhuset, hvor vi pakkede kajakkerne. Og så af sted. Da vi kom til stranden, blæste det lidt, syntes jeg, men det gik vel nok, vinden blæste ind mod land med 4 til 6 m/s. Vi kom i bådene og så derud af. De første 10 min gik fint, men så syntes jeg ikke det var så nemt, det med bølgerne, og ja det gik jo også galt: Jeg vendte rundt og måtte ud af kajakken, øv så bliver man våd! Da vi holdt pause, var der moreller til alle, som Kaj sponserede. På vej hjem var der sgu stadig bølger, så da vi var hjemme igen, var jeg helt færdig, men det var en god og meget lærerig tur. Vi sluttede af i klubhuset med en velfortjent omgang kaffe og franskbrød, og Kaj havde en hel kurv agurker med, tak Kaj, de smagte godt.
Hilsen Niels

Onsdag d. 11-9 HasmarkOnsdag d. 11-9 Hasmark