Turleder: Kaj Deltager: Sjak-Hanne-Eva Anette-Tim-Kaj-Benny-Morten
Kaj var, som den gode turleder han er, første mand ved kajakskuret mandag morgen for at læsse kajakkerne på traileren, 6 stk. i alt fra Odense. Afrejse stedet blev aftalt til Skårupøre (øst for Svendborg) så vi drog 2 biler af sted og mødtes med Eva Anette og Torben i Skårupøre.
Det blæste lidt mere end vejrudsigten lige havde lovet os, men det blev aftalt at sejle rundt om Thurø med uret rundt, for så tog vi det lange træk i modvind til at starte med. Alle var enige om det var rigtig godt at sejle op mod vinden i de gode bølger, vi var dog et par stykker det syntes vinden og bølgerne var lige ”sjove nok” da vi svingede til højre og sejlede syd om Thurø hvor vi fik bølgerne ind fra siden, alle blev dog i kajakkerne. Vi snuppede et ekstra hvil syd på ved Fredsskoven på Thurø og da vi efterfølgende havde kæmpet os tilbage i kajakkerne gik turen videre rundt.
Vi krydsede over til Tåsinge og holdt middagspause, ikke på Troense Hotel, men på havnen lige nedenfor, her holder Troense kajakklub til i meget fine lokaler hvor vi lånte deres faciliteter til at parkere kajakkerne, spise og efterfølgende en ”morfar” i solen.
Turen gik nu nord på op gennem Thurø sund i medvind, hvor Torben fik prøvet sit nye sejl til kajakken af, om det er en succes må han nok heller selv rapporter. Derefter sejlede vi nord om Thurø i et stræk til Skårupøre i helt rolig og vindstille vejr, hvor højdepunktet nok var verdens måske mindste sejlrende.
Alt i alt har det været en rigtig god Ø-Tur med alt hvad man i den forbindelse kan forlange, gode bølger, med og mod vind samt rolig vejr efterhånden som vi kom rundt, for så til sidst at slutte af med en Skårupøre vaffel godt ”kun” med tre kugler.
Morten

Seneste ture 2022

Mandag d. 26-9 Å turMandag d. 26-9 Å tur

  Turleder . Bent
Øvrige. Mogens. Tonni og Kaj
Vejrudsigten for mandag lød på 8-10 sek./m o [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2021

Nytårstur d. 30-12 EnebæroddeNytårstur d. 30-12 Enebærodde

Turleder Sjak
Øvrige deltagere: Kaj, Mogens, Benny, Erik Breum, Thomas, Lene g j. Peter J, Jørgen [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013