Turleder. Anders. Deltagere.  Anders. Alex. Lene. Anne Sofie. Eva Anette. Kenneth. Kaj. Bent. Torben. Niels  Mads og  Claus
Det var begyndt at regne lige inden vi satte kajakkerne i kanalen, og det blev værre og værre i løbet af aftenen, men det var varmt, næsten for meget i vores rojakker.
Da vi anduvede kajakklubben var grillen tændt op , men vi startede med at se klubhuset med værksted og opbevaring af masser af kajakker, De har et virkeligt flot hus med en stor opholdsstue og køkken , så vi kunne sidde varmt og tørt, men måtte ud når vi skulle grille og det var vådt.
Vi fik masser af god snak med de lokale og havde det rigtigt hyggeligt, det var en god og spændende tur som Anders havde arrangeret for os
Hjemad regnede det endnu mere, så vi var godt gennemblødte da vi nåede vores eget klubhus efter en spændende aften.
Kaj

Onsdag d. 11-9 HasmarkOnsdag d. 11-9 Hasmark