Turleder . Sjak  Deltagere : Sjak. Jørgen. Hanne. Benny. John. Susanne. Eva Anette. Torben. Erik. Kaj. Bent. Poul Henning. Lene. Mads. Alex. Vagn. Kenneth og 5 Gæste
Fem nybegyndere fik den store glæde at bli  introduseret, for havkajakk av den fantatastastisk velkommende odense havkajakk klubb.
Solen skinte temp  målingen viste opp mod 20 gr, vi fikk låne en smukk, egen bygt kajakk av medlemmer – sort, hvite, gule – nogen som skjente mer mod højre.og noen som skjente mod venstre, - alle med betydelig personlighed. Men alle snille og stabile..
Efter  ankomst Kerteminde nord bar det ret inn vandet ,hoved først. Så padling på speilblankt vand, flere marsvind, og best av alt, pause på en strand med en kold Royal rett i hånden. Og nu kaffe og kage!
TUSEN TAKK FOR SLIK EN VARM VELKOMST
Isabel og Emil

En moderne askepothistorie.
Efter den eventyrlige kajaktur onsdag den 1. juni er der efterladt en lille pikant sort blonde G-streng på den nye kajaktrailer.
Turlederen har undersøgt ved alle de tilstedeværende smukke kvinder, om de kan passe G-strengen, men der er endnu ikke kommet én, der kan passe den.
Turlederen opfordrer nu alle rigets (klubbens) unge smukke kvinder til at komme på slottet (klubhuset), så ejerinden til den lille G-streng kan findes.
Historien melder ikke, om hun så kan få prinsen (turleder) og det halve kongerige (klubben).
Kom så ikke og sig, at de eventyrlige tider er forbi.
John

Onsdag d. 11-9 HasmarkOnsdag d. 11-9 Hasmark