Turen til København havde været på ønskelisten længe, så da rygterne om en Københavnertur begyndt at svirre måtte jeg med.
Dagen oprandt med en god vejrudsigt, sol og blæst. Traileren blev læset og kursen sat mod Bryggens Kajak Club i København.
I Bryggens Kajak Club stod Frede og Ingela  og tog imod os. Vi fik gjort klar og var klar til at sejle kl. 11.15 føsrt gik turen lidt syd på, over og ind i kanalen ved Sydhavnen, under Langebro, ind i kanalerne rundt om Christiansborg ind og runde Nyhavn, et kik på Den sorte Diamant, Skuespilhuset, Amalienborg, Den lille Havfrue, den alternative havfrue af Bjørn Nørgård, over omkring Holmen med Operahuset og det mere alterneative nær Christiania, hvor vi spiste vores madpakker mellem små færger og Hollandske skibe der alle var lavet om til husbåde.
Derefter under agtertrodserne på kongeskibet og hjem til Bryggen
Jo, vi fik sandelig set København fra søsiden.

Se rutekort
 Bilerne blev igen pakket og turen gik nu til Slangerup, hvor teltene skulle slås op og en lækker middag skulle tilberedes og fortæres, grilled oksemørbrad plus tilbehør og ikke at glemme Fredes meget lækre rabarbertærte med is og selvfølgelig vin a libetum. – som vi plejer…
Næste dag gik turen til syd for Fredrikssund hvor vi fik sejlet 10 km med vinden i ryggen og 10 km den anden vej, med vinden i ansigtet, det er ikke sjovt når det er 7 til 8 sec.m, det giver lange arme og store muskler, men frokosten var det værd.
- vi var trætte og brugte da vi kørte hjem til Fyn.

rutekort 2

Søhilsen