Turleder:  Sjak:  Deltagere: Benny, Anders, Sjak og Erik

Hvorfor sidde hjemme og spise sin madpakke når man kan gøre det på en ubeboet ø midt i Svendborg Sund pyntet med det flotteste puddersne. Nej vel.
Vi var fire, der syntes det var den bedste ide og mødte derfor op til klubbens 5. vinterroning.
Vejrudsigten lød ganske vist på 10 m/s og 15 i vindstød fra sydøst og temperatur omkring frysepunktet, men Thurø / Svendborg Sund blev udpeget som en lokalitet med passende læforhold.
Vi kørte til broen til Thurø og satte i og sejlede vest på. I medvind, men med masse af strøm imod.  Det gik forbi Svendborg på Tåsinge-siden for at få mest mulig læ, under broen, hvorefter vi  nærmere os Iholm som vi syntes, vi absolut måtte besøge. Herover fandt vi både bænk og bord, vi kunne benytte til frokost. Sjak havde igen husket klubbens groupshelter som blev bredt udover bænk og bord. Nu kunne vi sidde i læ under den uden at fryse (kun lidt på tæerne).
På vej tilbage have vi modvind, men alligevel var hastigheden væsentlige større, da strømmen bar os af sted. På et tidspunkt viste gps 9-10 km i timen - i modvind!
Vi krydser over Thurø Sund nu uden medstrøm, i modvind og modbølger, så der skulle arbejdes på sagen, indtil vi kom i læ af Thurø og nærmere os udgangspunktet.
Endnu en god rodag.
Erik