Turleder: Benny  Deltager: Benny, Sjak, Anders, Kenneth, Casper og Erik.

 

6 friske var mødt op til klubbens 4. vinterroning i 2010/11.
Vinden var også lovet lidt friskt, så turen blev besluttet at gå til Helnæs bugten for at holde vinden på afstand.
 Foreløbig destination var ved Langøre mellem Agernæs og Helnæs, men velankommet blev isætning her opgivet, da der var is inde i bugten så langt øjet rakte. Vi kørte videre til campingpladsen på sydøst-siden af Helnæs, hvor der var isfrit.
Derfra sejlede vi direkte over til Vesterhoved på Illum og fortsatte på sydsiden af øen ned til Vigø, og videre østpå langs med Vigø. Her stødte vi på is, der lå flere hundrede meter fra kysten. Ved den østlige ende af Vigø lukkede isen helt af for videre færd, så sejlads rundt om øen blev opgivet. Tilbage i pæn modvind til østsiden af Illum, hvor vi holdt frokostpause i den groupshelter som Sjak havde så forudseende at tage med. Vi sad i læ i den og fik hurtigt varmen. Efter frokost blev det drøftet om vi skulle gå over isen og sætte i på den anden side af Horsehoved. Men isen kunne ikke bære på grund af flere dages tøvejr, men brast når vi gik eller sejlede op på den.
Så vi sejlede tilbage af samme vandvej, som vi var kommet. Vinden havde lagt sig, så der var ikke den store modstand, før end da vi krydsede over til Helnæs. Nu havde det blæst en del mere op, men bølgerne var små, fordi vi sejlede delvis i læ af Helnæs. En dejlig frisk tur og uden regnvejr.
Vind 7-9 m/s sydøst, 4-5 oC, overskyet,
Turlængde 13 km
Erik

Seneste ture 2022

Mandag d. 26-9 Å turMandag d. 26-9 Å tur

  Turleder . Bent
Øvrige. Mogens. Tonni og Kaj
Vejrudsigten for mandag lød på 8-10 sek./m o [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2021

Nytårstur d. 30-12 EnebæroddeNytårstur d. 30-12 Enebærodde

Turleder Sjak
Øvrige deltagere: Kaj, Mogens, Benny, Erik Breum, Thomas, Lene g j. Peter J, Jørgen [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013