IMGP1236 600 x 450

Turleder: Bent

Deltagere: Kaj, Lars K., Alex, Karen Elise, Stig, Marianne, Susanne, Lisbeth, John, Anne Sofie, Jørgen R. Lars Chr. Tonni, Egon, Chr. Ditlev Kenneth, Lasse, Lene, Preben, Niels B.

Som en afslutning på en af de sidste sommerdage, havde meteorologerne lovet stille vejr. Vi roede i samlet flok mod nord langs kysten i let medvind og –strøm.

Dog var vi kun samlet i starten, og dette brud på ”code of conduct” kan forklares ved, at fortroppen, som - på trods af ungdommeligt udseende – samtidig besidder den erfaring og livsvisdom, der i nogle tilfælde medfører stivhed i ryg og hals, som gør det svært at kikke bagud fra en kajak.

Da fortroppen endelig fandt et egnet sted at lægge til tæt på Måle, måtte den konstatere, at hovedfeltet ikke var med. Formanden blev lidt beklemt ved det i og med, at han havde formandindens øl med. Han mente ikke, at han ville blive rost for det, så vi besluttede os for at ro tilbage og fandt resten af gruppen, som, da vi ankom, var ved at bryde op igen.

Vi roede hjem i en smuk solnedgang med stille vejr og sluttede af med en dukkert i det 14 grader kolde vand. Efter hjemkomsten var der hygge, som ud over det sædvanlige var suppleret med Hjørdis’ æblekage.

Alt i alt en godt brugt aften blandt gode mennesker.

Niels Boye

 

 

Seneste ture 2024

Torsdag d. 20-6 Kertinge NorTorsdag d. 20-6 Kertinge Nor

Turleder Mai-Britt & Erik B
Øvrige. Dorthe B. Inge. Sjak. Johanne og M;ikkel
Turen gik til Kert [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2022

Fredag d. 30-12 ÆbleskiveturFredag d. 30-12 Æbleskivetur
30 Dec 2022

  Nytårstur d. 30. december til Fuglesang
Turleder Benny
Deltagere. Kaj, Bent, Tonni, Begitte,  [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013