IMGP1203 600 x 450

Turdeltagere:

Sjak, Marianne, Stig, Jørgen Roiy, JørgenC, Vagn, Kaj, Carsten, Benny, Alex, Bent, Eva Anette, Erik, Birgitte, Thomas, Preben

Turleder: Kenneth

”Der blææst en wældig wind den daw uud fra west…………”

Derfor bestemte den kompetente turledelse, at turen skulle gå til Nyborg med isætning ved Holckenhavn Gods. Der var mødt 16 friske roere frem ved klubhuset, og Eva Anette blev varslet om vores ankomst på sms, da hun bor lige ved siden af det sted, hvor vi skulle sætte i vandet.

Da vi startede var der en frisk fralandsvind, men vandet var ret roligt, da der var god læ af kysten. Turen gik fra Holckenhavn Gods og sydpå i Nyborg Fjord og Storebælt. Der var en del fugle at se på i luften og på vandet, og inde på stranden havde en hel koloni af fiskehejre slået sig ned i nogle gamle træer. Vandet var fint og klart i fralandsvinden, man kunne se en fin hvid sandbund og enkelte brandmænd hist og her.

Da vi nåede til en lille lysning i skoven, som ligger ud til vandet, blev der traditionen tro holdt en pause og indtaget forfriskninger. I pausen underholdt Alex med en af sine historier fra det virkelige liv. Denne gang handlede historien om dengang han som dreng byggede sin første grønlænder-kajak. Den blev beklædt med presenninger fra Lindøværftet, og på en af de første ture i kajakken blev Alex (næsten) væltet rundt af et marsvin der kom for tæt på.

Da vi roede tilbage til bilerne, havde vinden lagt sig, og det var næsten havblik. Det passede lige med solnedgangen, og de spredte skyer på den blå himmel fik fine røde og orange farver. Det var en skøn aften, selvom det var lidt køligt for årstiden.

Vagn

Seneste ture 2024

Torsdag d. 20-6 Kertinge NorTorsdag d. 20-6 Kertinge Nor

Turleder Mai-Britt & Erik B
Øvrige. Dorthe B. Inge. Sjak. Johanne og M;ikkel
Turen gik til Kert [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2022

Fredag d. 30-12 ÆbleskiveturFredag d. 30-12 Æbleskivetur
30 Dec 2022

  Nytårstur d. 30. december til Fuglesang
Turleder Benny
Deltagere. Kaj, Bent, Tonni, Begitte,  [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013