IMGP0332 480 x 360

Hvorfor tage til Wales?

Fordi det er sjovt, det giver udfordringer og pudser rofærdigheder af.

Efter mange tilløb og overvejelser meldte vi os til kajakturen til Wales. Vi, Eva Anette og Laila var betænkelige, -kunne vi klare udfordringerne? var vi gode nok? kunne vi følge med?

Vi besluttede os for at det kunne vi.

Vi fik det hele.

Undervisning så vi kunne sejle i alt dette her moving water, altså vand som bevæger sig og ikke mindst styretag.

Vi fik bølger, tiderace- altså strøm og bølger, som vi ikke helt kunne læse. Rock-hopping hvor styrefærdighederne blev meget relevante og vigtige, fordi vi skulle sejle tæt på skønne klipper og samtidig være opmærksom på bølger og dønninger og refleksbølger, men også flotte scenarier langs kysten med grønne bakker og stejle klipper, søpapegøjer og nysgerrige sæler.

Moving water - strøm sejlads - ind og ud af en hurtiggående strøm.

Alt sammen doseret i spiselige bider, tilpasset hver enkeltes niveau af vores fantastiske turledere, danske såvel som lokale.

Hvilket har gjort at vi nu sidder med en god følelse i maven og rank ryg.

Vi gjorde det sgu.. vi tog udfordringen op og ja-hatten på, vi ville ikke sige nej fordi vi var lidt betænkelige, vi ville/skulle prøve det hele og er blevet betydeligt bedre roere, og nogle dejlige oplevelser rigere.

Vi kan kun opfordre andre til at udfordre sig selv og sine rofærdigheder. Kom ud og leg med jeres kajakker, udfordre jer selv og bølgerne, det giver stor kajakglæde.

Laila og Eva Anette.

At se Eva Anette, i kraftig strøm med tidevandsbølger, ro op imod strømmen og surfe på bølgerne - kaldet tiderace. Efter få sekunder kom der endda smil på læben - og da hun væltede rullede hun op igen!!! Det var fantastisk. Klubbens sejeste roer

(Laila)

Eller se Laila suse rundt om samme hjørne, North Stak, i det flotteste eddi turn set i klubbens historie, og lige ind på plads i roligt vand.

(Eva Anette)

3 regler,- speed is you friend, at least 6 sec, RELAX.

Seneste ture 2024

Torsdag d. 20-6 Kertinge NorTorsdag d. 20-6 Kertinge Nor

Turleder Mai-Britt & Erik B
Øvrige. Dorthe B. Inge. Sjak. Johanne og M;ikkel
Turen gik til Kert [ ... ]

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Seneste ture 2022