IMGP1145 600 x 450

 Turleder Kaj  Deltagere: Jørgen C, Jørgen R, Thomas, Kenneth, Lars, Hanne, Alex, Benny, Anne Sofie, Susanne, Karen, Per B, John, Lene, Erik og Torben

Vi samledes 17 friske roere en meget varm sommer aften med lidt jævn vind fra nordøst og turen blev lagt til Fuglsang strand på Nordfyn. Da vi ankom var der nogle som syntes at bølgerne var lige rigelig store, men efter en del snak frem og tilbage gik vi i vandet i kajakkerne. Efter at alle var kommet ud var der 5 ( Jørgen Roy, Jørgen Caspersen, Benny, Thomas og Torben) som ville ro hen mod Hasmark og fik en fin tur på ca. 1 time. I mellemtiden brugte de øvrige tiden med at træne roning i bølger større end de havde prøvet før under kyndig vejledning af gamle garvede roere og instruktører, selv Anne Sofie nåede at vælte og komme helskindet ud af kajakken. Alex som for første gang i sæsonen IKKE havde taget sin våddragt med, nåede vist også at få en rulletur. Susanne nåede desværre ikke at komme ud at ro da Kaj og John ikke var blevet enige om hvem som skulle pakke hendes kajak. Hanne syntes iøvrigt heller ikke at det var lige vejr for hende. Herefter gik alle mand og piger i vandet (med undtagelse af Hanne) og vandet var 21 grader så det bliver ikke bedre i danmark. Da de 5 som havde været afsted på tur kom tibage forsøgte undertegnede at lave et grøndlænder rul, men det lykkedes ikke og da Kenneth ville hjælpe med en makker redning røg han igennem min kajak, men kun et lille hul (alt ok). Så holdt vi kaffepause/ølpause og så skulle Lene, Per, John og undertegnede lige have den sidste dukkert.
Alle var meget skeptiske i starten, men de fleste syntes vist alligevel at det blev en dejlig tur. Mange tak til turleder Kaj.

Torben

Seneste ture 2024

Torsdag d. 20-6 Kertinge NorTorsdag d. 20-6 Kertinge Nor

Turleder Mai-Britt & Erik B
Øvrige. Dorthe B. Inge. Sjak. Johanne og M;ikkel
Turen gik til Kert [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2022

Fredag d. 30-12 ÆbleskiveturFredag d. 30-12 Æbleskivetur
30 Dec 2022

  Nytårstur d. 30. december til Fuglesang
Turleder Benny
Deltagere. Kaj, Bent, Tonni, Begitte,  [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013