IMGP0985 600 x 450

Begyndertur, men der var nu ikke nogle helt nye med.

Turleder: Anders i sin fine nye sort/gule tørdragt.

Med på turen var foruden Anders, Vagn, Alex, Carsten, Bent, Kaj, Marianne, Lars, Lene, Susanne, John, Anne Sofie, Karen Elise, Stig, Lars Christian, Erik, ErikC, Sjak, Benny, Helle, Steen og Kenneth. Et flot syn da hele flåden tog af sted.

Vi tog til Langø og satte i ved Stenene, og det er ikke uden grund, at stedet har fået det navn. Vi roede til Langø Hoved og tilbage igen, naturligvis. En tur på ca 8 km.

Vejrmeldingen sagde 6-7sm fra sydøst til nordøst, så vi rigtig dejlig i læ. Selv i pausen var der læ af en klint. Vikingerne tog som sædvanlig en dukkert. Det var John, Marianne, Stig, Susanne, Helle og Lars. Jeg tror ikke engang de syntes, det var koldt. De så i hvert fald ikke sådan ud. Vi andre sad imens og slappede af ovenpå diverse serveringer af bars, citronmåner, kiks, nødder, chokolade osv. Utroligt, vi kan spise franskbrød, når vi kommer tilbage, men det går nu meget godt.

På vej hjem så vi røg over havnen. Det var brand i H.I. Hansens bygninger, med giftig røg og radioadvarsler. Vi så nu ikke mere til det og var ikke berørt af det i klubhuset.

To roere mere tog en dukkert, men mere ufrivilligt. Som sagt var det rigtig mange sten, hvor vi satte i og ankom. Carsten fandt den mest glatte og faldt, da vi startede, og jeg fandt åbenbart den samme, da vi kom hjem og styrtede også. Vi vil gerne have den sten flyttet, inden vi skal derop igen!

Tak for en dejlig tur.

Karen Elise

Seneste ture 2024

Torsdag d. 20-6 Kertinge NorTorsdag d. 20-6 Kertinge Nor

Turleder Mai-Britt & Erik B
Øvrige. Dorthe B. Inge. Sjak. Johanne og M;ikkel
Turen gik til Kert [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2022

Fredag d. 30-12 ÆbleskiveturFredag d. 30-12 Æbleskivetur
30 Dec 2022

  Nytårstur d. 30. december til Fuglesang
Turleder Benny
Deltagere. Kaj, Bent, Tonni, Begitte,  [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013