IMGP0846 600 x 450

Turleder: Bent Deltagere: Bent og Kaj

Det blæste og regnede, da vi mødte op og vejrudsigten lovede op til 12 sek./m ved middagstid, så Bent foreslog en å tur.

Vi læssede kajakkerne på taget af Bents bil og kørte til Ejby Mølle. Der var stærk strøm i åen, og det gik nemt der ud af, men efter Åsum drejede åen og vi fik modvind og bølger imod os, men det var fint at få brugt kræfterne.

Vi skulle finde et sted til landgangen og med lidt besvær kom vi ind mellem nogle siv og lidt mudder, for så at opdage, at vi var tyve meter fra Odense Kajakklubs nye flydebro.

Vi tog vores madpakker med og gik op til kajakklubbens flotte klubhus, hvor vi blev modtaget af deres mandagshold og fik snaps og smørkage. Bent kendte flere af medlemmerne og vi spiste sammen med Peder og Anders. Det blev en hyggelig pause, medens det blæste og regnede udenfor.

Det klarede op og vi fik en fin tur hjem gennem kanalen. En anderledes og god mandagstur.

Kaj

Seneste ture 2024

Torsdag d. 20-6 Kertinge NorTorsdag d. 20-6 Kertinge Nor

Turleder Mai-Britt & Erik B
Øvrige. Dorthe B. Inge. Sjak. Johanne og M;ikkel
Turen gik til Kert [ ... ]

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Seneste ture 2022