IMGP0682 600 x 450

Turleder: Kaj. Deltagere: Lars Chr. Lars. Marianne. Stig. Bent. Helle. Karen Elise. Trine. Kaj. Per Buus. Lene. Tonni. Jørgen R og Erik C.

13 m/k var tilmeldt på hjemmesiden, 14 mødte op ved klubhuset, da Lars havde taget sin viv Trine med på en "sniger".

Efter pakning af trailer gik det mod Odense Å ved Fynsværket, hvor kajakkerne blev sat i vandet. Så sejlede vi ned ad åen og ud på fjorden, hvor der var lidt vind skråt ind forfra. Turen gik øst om Vigelsø og nogle af deltagerne ville gå i land ved en af sejlklubbernes hytte på Vigelsøs nordtange; men da der ikke var særlig lækkert og samtidig pålandsvind, blev de nedstemt. Derfor gik det rundt om nordtangen, og vi gik i land ved lejrpladsen på Vigelsøs nordvest-"hjørne".

Lejrpladsen blev okkuperet, Trangiaer pakket ud og forloren skildpadde fyldt i gryderne. Mens maden blev varm, var der fire forhærdede personer, som syntes vandet så indbydende ud. Smagsprøver på forskellige kryddersnapse, blev sendt rundt, de var alle drikkelige og nogle rigtigt gode. Da maden var blevet kogt grundigt igennem, blev der serveret, og alle blev vist mætte.

Derefter var det tid til en ekspedition ud i junglen på Vigelsø, for at finde urter og frugt til at smagssætte snapse. Der blev fundet røllike, kvan, slåen, paradisæbler, hyben, havtorn, strandmalurt og måske flere, så der er basis for en god julefrokost i klubben.

Kajakkerne blev atter ændret og det gik vest og syd om Vigelsø mod åens munding. På denne del af turen, overfaldt Kaj undertegnede og vred armen om på ryggen af mig, så jeg blev nødt til at skrive denne beretning. Så sejlede vi op ad åen. Da vi var kommet i land, gav Trine udtryk for, at hun næste gang ville deltage, som medlem af klubben, og det er mit indtryk, at det er ok med resten af deltagerne.

Tilbage ved klubhuset virkede alle tilfredse og lidt trætte efter en god dag i pragtfuldt vejr.

Per B.

Seneste ture 2024

Torsdag d. 20-6 Kertinge NorTorsdag d. 20-6 Kertinge Nor

Turleder Mai-Britt & Erik B
Øvrige. Dorthe B. Inge. Sjak. Johanne og M;ikkel
Turen gik til Kert [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2022

Fredag d. 30-12 ÆbleskiveturFredag d. 30-12 Æbleskivetur
30 Dec 2022

  Nytårstur d. 30. december til Fuglesang
Turleder Benny
Deltagere. Kaj, Bent, Tonni, Begitte,  [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013

Ture 2012