IMGP0053

Turleder: John. Deltagere: Tonni. Torben. Tim. Erik T. Helle . Bent. Christian. Laila og Kaj

Da jeg kom til klubhuset var der, på grund af blæsevejret, megen snakken om hvor vi skulle hen, men Torben var kommen først, så han bestemte at det skulle være Dalbybugten. John blev udnævnt til turleder, hvilket forvirrede ham så meget at han glemte sin pagaj. Vi havde heldigvis en ekstra med.

Vi sejlede mod vest med vind og bølger lige i ryggen, det var sjovt og hurtigt. Et sted på kysten fandt John en fin rasteplads til os, hvor vi sad i læ.

Så skulle vi hjemad i modvind. Det var ikke så slemt i begyndelsen, men på hjørnet med de høje skrænter kom vi fire, der var længst ude ind i blæsten fra en tordenbyge. Der skulle virkelig kæmpes, ikke for at komme frem, men for ikke at sejle baglæns. De andre søgte mod land, men inden de nåede ind foretog Helle og Erik en våd udstigning.

Vinden løjede pludselig af igen og resten af hjemturen gik fint.

John havde taget Gl. Dansk med til dem der badede, det var halvdelen, men vandet var så lavt, at vi måtte tage en side af gangen. Christian badede ikke, men alligevel tog han min Gl. Dansk, jeg mente ellers, han var min kammerat.

Efter heftigt regnvejr på hjemturen sluttede AA vi med sædvanlig hygge i klubhuset.

Kaj

Seneste ture 2024

Torsdag d. 20-6 Kertinge NorTorsdag d. 20-6 Kertinge Nor

Turleder Mai-Britt & Erik B
Øvrige. Dorthe B. Inge. Sjak. Johanne og M;ikkel
Turen gik til Kert [ ... ]

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Seneste ture 2022