Turleder: Tim. Deltagere: Erik, Sjak, Tim

Temperaturen var over frysepunktet da vi startede, så det måtte være en forårstur.

Pga. de sidste par ugers frostvejr så var flere havne lukket pga. is, samtidig var der chance for vind op over 10 m/s. Derfor faldt valget på Lillebælt. Der kunne vi være delvis afskærmet. Delvist viste sig at være det rigtige ord.

Vi satte vikingeskibene i vandet på stranden ved fyret i Strib. Umiddelbart så alt stille og roligt ud, så måske kunne vi krydse? De tanker fik brændingen på spidsen ved fyret og vinden, der kom farende med 10m/s lige i mod os nede fra den ny bro hurtigt sat en stopper for. Det var bare at holde sig på Fyns siden og følge den. Næsten nede ved den nye bro snuppede vi en lille pause. En hurtig kop kaffe og en snak med en lokal.

Undertegnede havde absolut skulle absolut ro ude i vinden, da den var værst og måtte derfor betale med lange arme, allerede inden vi var kommet ¼ gennem turen. Der var meget galt, men så dukkede den gamle bro op i disen. Frokost forude! Det hjalp på humøret.

Vi indtog frokosten på bænken foran roklubben. Der var flere forbipasserende, som åbenlyst grinede af os. Det var åbenbart fremmet for dem, at vi kunne være så tossede at tager på skovtur i snevejr. Også her blev det kun til en kort pause.

Det var koldt, det sneede, der blev bandet over forkerte vanter og kolde tær, men hjemad gik det. Flere af os fantaserede sikkert om det 40 grader varme vand i "Den blå Lagune" på Island, som Sjak havde fortalt om på turen ud.

På det sidste stykke fra den nye bro og hen til fyret, der blev alle fortrædelighederne glemt.Det gik ligefrem hen og blev sjovt. Modvinden fra turens start var nu med os. Den var stadig omkring 10m/s og bølgerne rejste sig en smule til omkring 30-50cm. Vi fik  begge dele kommende ind skråt bagfra. Det var lige nok til lidt surf, leg, vand på dækket og et smil på læben. Da der var ikke nogen på stranden, vi kunne dupere, så vi spang vi de afsluttende rul over og fik pakket sammen i en ruf.

Da vi havde fået lidt varme i kroppen inden i bilen, så var vi enige om, at selv om turen havde været lidt kold og træls, var den i hvertfald den bedste vi havde roet i år.

Turen blev på 15 km.

Interesserede kan se GPSplot her: http://connect.garmin.com/activity/270860402 

Tim 

 

Seneste ture 2024

Torsdag d. 20-6 Kertinge NorTorsdag d. 20-6 Kertinge Nor

Turleder Mai-Britt & Erik B
Øvrige. Dorthe B. Inge. Sjak. Johanne og M;ikkel
Turen gik til Kert [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2023

Vejlby Fed d. 16-12Vejlby Fed d. 16-12

Turleder: Carsten
Deltagere: Erik R., Maria, Hong, Bent, Yvonne og Lene J.

Der blev lagt op til at  [ ... ]

Flere artikler

Seneste ture 2022

Fredag d. 30-12 ÆbleskiveturFredag d. 30-12 Æbleskivetur
30 Dec 2022

  Nytårstur d. 30. december til Fuglesang
Turleder Benny
Deltagere. Kaj, Bent, Tonni, Begitte,  [ ... ]

Flere artikler

Ture 2014

Ture 2013

Ture 2012