Du kan blive medlem af Odense Havkajakklub ved at sende en mail til kassereren på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om dit ønske om medlemskab.

Når du har betalt kontingent, er du medlem. Det giver dig adgang til at deltage i flere af klubbens arrangementer, og du kan få login til klubbens hjemmeside og optræde på hjemmesidens medlemsliste.

For at deltage i klubbens roture, skal du mindst kunne opfylde kravene til niveau 1- roer (se: Krav til færdighedsniveauer). Det kan du opnå ved at dokumentere tilsvarende færdigheder fra anden klub eller IPP-prøve.

Har du ikke roet før, opnår du færdighederne ved at deltage i de obligatoriske begynderkurser, enten i svømmehallen i løbet af vinteren eller om sommeren ved stranden.

Klubben har forskellige kajakker, som man det første år kan leje sig til at bruge. Du behøver altså ikke straks at investere i din egen kajak, men kan over en sæson prøve nogle forskellige og derved finde ud af, hvad der passer bedst til dig.