OHK 1

Nu er den ved at være på plads og virke efter ønskerne. Du sidder nemlig allerede og kikker på den nye udgave af kajakklubbens hjemmeside.

Det er snart et par år siden, der blev afsat penge på budgettet til forbedringerne, men arbejdet har hængt lidt i bremsen. Nu er motoren bag hjemmesiden skiftet ud til en ny med noget mere træk i. Hele bestyrelsen har været i gang med ideer og ønsker og med at luge ud i indholdet og genskrive de fleste af teksterne, som er basis for hjemmesiden. Layoutet er frisket op bl.a. med en masse flotte billeder fra de sidste års aktiviteter.

Det meste af indholdet præsenterer klubben for folk, der er interesserede i kajakroning. Det kan vi alle se. Men der er stadig noget, der er reserveret til medlemmer med et login. Er du medlem, kan du få adgang til medlemssiderne ved at klikke på 'Log ind/ud' i øverste, højre hjørne af forsiden og bruge dine login-oplysninger. Er du i tvivl kan du spørge om hjælp.

Jeg håber du bliver glad for ændringerne på hjemmesiden, og at du vil give tilbagemelding til bestyrelsen, når du finder noget, der kunne være bedre.

Jørgen Carstensen