Rullekursus

Forløbet er tænkt til medlemmer som ikke kan rulle eller kun har meget lidt erfaring med rul.

Forudsætninger:

• Ingen vandskræk eller problemer med at have hovedet under vand.

• Almindeligt godt helbred. Det grønlandske rul kræver en rimelig smidig og fleksibel ryg, så dårlig ryg, diskusprolaps etc. er ikke så godt

Medbring

• Evt. svømmebriller

• Evt. næseklemme

• Evt. ørepropper, hvis du bliver svimmel af, at have hovedet under vand

• Badetøj

• Våddragt og andet varmt kajaktøj. Tag mere med/på end du umiddelbart tror, da du ellers kommer til at fryse.

• Kajak og pagaj. Kajakker som deltagerne har liggende i klubben hentes efter nærmere aftale. Det er vigtigt, at kajakken passer.

• Spraydeck

• Pagajflyder (hvis du har en)

Vi tager udgangspunkt i grønlænderrullet. Se evt. Youtube:

Du bør tilmelde dig til begge gange (6/1 + 20/1).

1. gang (6/1) anvendes til det meste af tiden til forberedende øvelser og introduktion til øvetekniker.

2. gang (20/1) øver vi på baggrund i disse øvetekniker.

Er du tilmeldt, men uden at kunne deltage så send en mail til odensehavkajakklub@gmail.com  så andre kan få din plads.

Er der ikke ledige pladser, så send en mail til odensehavkajakklub@gmail.com. Du bliver da kontaktet i tilfælde af afbud.

Arrangement oversigt

Start dato 20-01-2019 18:00
Slut dato 20-01-2019 21:30
Max Pladser 12