AFLYST PGA SYGDOM Fortælling om kajaktur til Mallorca

Òscar Perez fra Katalonien besøger Odense Havkajakklub og fortæller om vinterture i havkajak langs nogen af Mallorcas smukkeste kyststrækninger.
Òscar arbejder som kajakinstruktør på Mallorca og tilbyder sine egne ture i havkajak udenfor turistsæsonen hvor fly og overnatning ofte kan findes til yderst rimelige priser.
Òscar vil fortælle kort om dagsturene, vise lidt billeder fra tidligere gruppers ture og ellers uddybe og svare på spørgsmål alt efter interesse - til kaffe og kage.
Òscar fortæller på engelsk med der vil være mulighed for oversættelse og også at stille spørgsmål og får svar på dansk v undertegnede
Òscar har de sidste to år besøgt danske kajakklubber i begyndelsen af året og holder af at møde danske havkajakentusiaster.
Kom frisk og møde en kajakentusiast fra den lidt lunere og mere solrige del af Europa !

Mvh Lena Storm Andersen

Arrangement oversigt

Start dato 26-01-2020 15:30
Slut dato 26-01-2020 16:30