RIMG1077 600 x 337

Turleder: Benny

Deltagere, Bent, Jørgen, Kaj og Mogens

Vinterroning, søndag i december. Spændende. Især da det fredag og lørdag regnede (25 mm) og blæste lige så rigeligt. Søndag morgen, sol og lidt vind fra sydvest.

Vi enedes om Storebæltskysten ved Holckenhavn. Vendepunkt ved Tårup Strand. Havde det ikke været for æbleskiverne, havde der ikke været mere at skrive om.

Benny havde taget æbleskivedej med til ti sultne roere. Men vi var jo kun fem! Så vi måtte ofre os og pligtskyldigt spise alt hvad Benny bagte!

Kajakkerne lå meget dybt på vejen tilbage. Om det var derfor, det var blevet højvande ved Holckenhavn, ved jeg ikke. Men det var så højt at vi kunne sejle omtrent helt op til bil og kajakvogn.

Mogens Skov

Odense Havkajak Klub

Odense Havkajakklub er en lille kajakklub, hvor omdrejningspunktet er havkajakken og den grønlandske kajaktradition. Fra april til september er der en ugentligt rotur (onsdag aften), derudover [ ... ]

Nyt fra bestyrelsen

Seneste artikler

Mandag d. 24-6 Romsø

Deltagere: Kaj, Tonni, Cristian, Mogens, Stig og Laila
Turleder: Bent Vi mødtes i det skønneste solskin ved Måle strand.
Vinden  [ ... ]

Torsdag d. 20-6 Holckenhavn

Turledere: Kenneth og Henrik
Deltagere i turen: Mogens, Hong, Van, Bent, John, Susanne, Karen Elise, Ann Sofie, Dorthe, Lene, Erik, Vagn, S [ ... ]

Tirsdag d. 18-6 Militærhistorisk Museum

Tirsdag d. 18-6 havde Hanne og Lars Neumann inviteret os fra mandagsholdet til at se og høre om opbygningen af Militærhistorisk Mu [ ... ]

Onsdag d. 19-6 Kongshøj Strand

Turleder: Thomas. Øvrige deltagere: Kaj. Erik R. Lene G.J. Henrik. Begitte og Erik B.
Det blev en minderig tur. Turledelsen havde flyttet  [ ... ]