DSC 1977 600 x 337

Deltagere: Niels, Egon, Henrik, Lene A, Einar, Claus, Lise, Inge, Kenneth, Morten, Stig, Marianne, Ann, Carsten P, Anne-Sofie, Poul, Karen, Sjak, Erik R, Hanne N, Thomas, Malene, Sten, Lisette, Dorthe og Anne.
Der var et meget stort fremmøde til aftenens tur - 26 roere. Vejret var dejligt – igen, igen – men med let blæst, så turen gik til Kerteminde syd.
De nye fik, inden afgang, introduktion i kajaksejllads, og så gik turen i roligt tempo mod syd ud til ”Husene”.
Stranden var optaget af badende gæster, så vi kravlede op ad skrænten og holdt pausen på en mark, hvor der var plads til alle. Hanne delte ud af hjemmebagte pølsehorn og pizzasnegle. En havde melon med til alle, og sammen med kiks og chips var vi rustet til aftenens udfordringer ….. makkerredning ved hjemkomsten.
Bortset fra en forlist træsko og en handske kom alt og alle sikkert i land, hvorefter vi kørte hjem til aftenens sidste hyggestund i klubhuset.
En rigtig dejlig aften sammen med nye og gamle medlemmer. Tak for det.
Karen.

Turtest19Turtest19

Odense Havkajak Klub

Odense Havkajakklub er en lille kajakklub, hvor omdrejningspunktet er havkajakken og den grønlandske kajaktradition. Fra april til september er der en ugentligt rotur (onsdag aften), derudover [ ... ]