IMGP1564 600 x 450

Turleder. Bent. Øvrige Peter S. Tonni og Kaj

Sjovt som tingene kan ændres, bedst som man tror at ro-sæsonen er ovre, tikker der en sms ind lørdag kl 14.06 fra Bent, om at der vil blive en ekstra mandags-tur, nu hvor de har lovet rigtig fint vejr, med sol og 12 g. varme. Jeg har jo ikke roet for meget i løbet af året, så helt forårs-kåd meldte jeg mig, på turen. Mandag morgen ringer uret kl. 7.10, jeg springer ud af sengen, og flår gardinerne fra vinduet, og lige der går det med et sæt op for mig at jeg har dummet mig. Der er ikke meget forår i luften, og det kommer nok heller ikke i dag, Der er hvidt over alt og minus 1,2 g.

Vi var mødt 4 mand op i klubben. Bent (forårs bebuderen) Kaj, Tonni og mig, der blev hurtigt enighed om Holckenhavn. Vi fik pakket i en fart og så af sted mod Nyborg. Kajakkerne kom i vandet og nu var der allerede 2 g. Det er godt at få roet, det giver varmen og vejret er faktisk ret fint og humøret er højt Der bliver roet ud til vippefyret, hvor vi fik kaffe og brød (1/4 Dagmar tærte til hver👍 ) derefter roede vi tilbage mod Nyborg Havn. Ved golfklubben fik vi frokost, nu i 6 g. Det blev ikke varmere selv om Bent prøvede at tale temp. op. Inde i havnen købte Bent en ny fanget havørrede af et ungt par der manglede penge (de blev meget glade) Tilbage til Holckenhavn og hjem, en rigtig fin tur (vintertur 😉 ) 14km.

Peter S.

Ture 2016

Vintertur søndag den 11/12 2016 SydfynVintertur søndag den 11/12 2016 Sydfyn

Turleder: Anders. Øvrige: Begitte, Sjak, Kaj, Bent, Erik, Jørgen C., Ben [ ... ]