Årene i Odense Havkajakklub ligner lidt hinanden med begivenheder og aktiviteter.
Årstiderne og vejret bestemmer ofte, hvad der giver mening og hvad der kan lade sig gøre at gennemføre. Hvert år udarbejder bestyrelsen en aktivitetskalender på baggrund af ideer og forslag fra medlemmerne. Denne kalender er færdig til sæsonstart i starten af april, og kan læses på hjemmesidens kalender. Medlemmer kan desuden med deres login tilmelde sig aktiviteterne på denne kalender.

Nedenfor kan du få en fornemmelse af, hvad der typisk sker i klubben i løbet af en sæson.

April
Sæsonstart 1. søndag i april er der standerhejsning i klubhuset med lidt godt at spise

Mandagsroning

Onsdagsroning

Fællesture mandag formiddag og onsdag aften starter, og er faste begivenheder hver uge. Vi mødes ved klubhuset og pakker traileren med udstyr og kører til rovand f.eks. ved Flyvesandet, Enebærodde, Kerteminde. En rotur langs kysten på 5-10 km med en snack-pause undervejs. Vi mødes igen til en kop kaffe og en bid brød i klubhuset og runder turen af.
Forårstur En længere søndagstur i det klare aprilvejr
Søsætning Nye kajakker og roere tager deres første ture i det sydfynske øhav
Byggesæson slutter Afslutning af byggesæsonen afsluttes med rengøring på værkstedet
Fælles arbejdsdag i klubhuset Klubhus, kajakskur, omgivelser får en gang forårsrengøring
Juni
Nybegyndere Begynderture for gæster starter den 1. onsdag i måneden og fortsætter de næste fire måneder
Begyndertur Begyndertur med overnatning
Sommertogt En uge med kajakroning i Sverige, Norge, Danmark, Italien, Wales
Æbelø En tur rundt om og på Æbelø.
Ø-Hav Weekendtur til nogle af øerne i det sydfynske ø-hav
Tekniktræning   Møder på vandet for at blive dygtigere roere og evt. forbedre sit ro-niveau
August
Sensommertur Tur til Møn, Silkeborg, Stevns, Flensborg eller andre skønne steder
Bølgetur Tur til Langeland eller Vesterhavet for at lege med store bølger
Ø-rundering En tur f.eks. i Storebælt, rundt om Sprogø eller Æbelø, Illum Ø.
Bølgetur Tur til Fynshoved i stærk vestenvind
Prøver Aflæggelse af prøver i kajakfærdigheder for at skifte ro-niveau
Sæsonslut Standernedtagning 1. søndag i oktober
Vintertur Vinterturene starter 2. søndag i oktober og fortsætter til marts i princippet 2. søndag i måneden
Byggestart Byggesæsonen starter og varer frem til søsætning i maj
November
Svømmehalstræning Grundlæggende kajakfærdigheder læres af nye kajakroere i svømmehallen gennem vinteren. Vedligeholdelsestræning for øvede
Rulletræning Svømmehallen bruges om vinteren til at lære grønlandsk rul.
Julefrokost Årets kulinariske højdepunkt i slutningen af måneden
Vintertur Sædvanlig vintertur
Nytårstur Måske en ekstra nytårstur hvis vejret er flot
Januar til marts