Rullekursus

Forløbet er tænkt til medlemmer som gerne vil lære at rulle og som enten ikke kan rulle eller ikke har et velfungerende rul, dvs. ingen eller lidt erfaring med rul.

• Gennemført OHK’s begynderkursus eller lign.

• Ingen vandskræk eller problemer med at have hovedet under vand.

• Almindeligt godt helbred. Det grønlandske rul kræver en rimelig smidig og fleksibel ryg, så dårlig ryg, diskusprolaps etc. er ikke så godt

Medbring

• Evt. svømmebriller

• Evt. næseklemme

• Evt. ørepropper, hvis du bliver svimmel af, at have hovedet under vand

• Badebukser

• Neoprendragt og andet varmt kajaktøj. Tag mere med/på end du umiddelbart tror, da du ellers kommer til at fryse.

• Kajak og pagaj. Kajakker som deltagerne har liggende i klubben hentes efter nærmere aftale. Det er vigtigt, at kajakken passer.

• Spraydeck

Der startes med lidt teori. Vi tager udgangspunkt i grønlænderrullet. Se evt. Youtube:

Er du tilmeldt, men uden at kunne deltage så send en mail til odensehavkajakklub@gmail.com  så andre kan få din plads.

Er der ikke ledige pladser, så send en mail til odensehavkajakklub@gmail.com. Du bliver da kontaktet i tilfælde af afbud.

Du kan tilmelde dig til begge gange (7/1 + 21/1) eller blot én gang.

Aktivitets-info

Start 21-01-2018 18:00